İK Profesyonelleri ve Bloggerlar ile yapılan, 34 röportaj e-kitapta sizlerle!

İnsan Kaynakları, günümüz dijital dünyasında yoğun ve hızlı teknolojik değişimlerden en fazla etkilenen alanlardan birisi olup, çalışma hayatının yönetilmesinde önemli rol oynamaktadır.


İK Bloggerları İK’ya ve hayata dair kendi pencerelerinden gördüklerini, farklılıklarını ortaya koymak suretiyle bloglarında paylaşmaktadırlar.

Böylesine önemli bir çalışmayı gerçekleştiren değerli meslektaşım Serpil Türkmen; “İK Profesyonelleri ve Bloggerlar ile Mini Röportajlar” projesine, İK Profesyonellerinin kişisel, mesleki ve bloggerlık deneyimlerinin günümüze ve geleceğe yansıtılmasının faydalı olacağı düşüncesiyle karar verdiğini belirtti.

Serpil Türkmen; Röportaj projesi ile İK mesleği, çalışma hayatı ve Bloggerlık konusunda merakı ve ilgisi olanlar ile İK Profesyonelleri ve Bloggerların karşılaşmasını sağlamayı hedefledim.

Yazıyı Görüntüle

Röportaj projesine katılan İK Profesyonelleri ve Bloggerların, İK mesleğine ve bloglarına dair yolculuklarını samimi bir şekilde paylaşarak İK’ya ve insana yararlı bir dokunuş yaptıklarına, ilham verdiklerine inanıyorum dedi.

Mesleklerine ve Bloglarına gönül veren 34 İK Profesyoneli ve Blogger ile 2020 yılında dört ayrı bölüm halinde yaptığım röportajlar bu e-kitapta sizlerle…

Projenin başlangıcından itibaren destek olan, röportaja katılan İK Profesyonelleri ve Bloggerlara ayrı ayrı gönülden teşekkürler…

İK Profesyonelleri ve Bloggerlarla yaptığım 34 röportaj e-kitapta sizlerle!

Yorum bırakın

WordPress.com'da bir web sitesi veya blog oluşturun

Yukarı ↑